Augmenten els usuaris de les piscines municipals i també la recaptació econòmica

Malgrat la reducció de preus i la gratuïtat per xiquets menors de 5 anys

 

El Centre d’Esports ha tancat el balanç de la temporada de piscines municipals amb unes xifres que ofereixen una tendència positiva respecte la campanya de 2013, ja que s’ha incrementat el nombre d’usuaris i també la recaptació, tot i haver-se reduït els preus de les entrades.

L’any passat van accedir a les piscines, al llarg de tota la temporada (que es va estendre alguns dies de setembre), un total de 24.222 usuaris; enguany, han estat 28.163, el que suposa un increment de 3.941 usuaris més. Per mesos, a juny van accedir a les piscines 3.188 usuaris (3.127 l’any 2013); al juliol, 15.457 (12.207 l’any passat); i a l’agost, 9.518 usuaris (8.690 el 2013).

Pel que fa a les dades econòmiques, la recaptació total de l’any 2013 fou de 52.750 euros, mentre que enguany s’ha arribat a 54.128 euros. En total, un increment de 1.378 euros.

El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig qualifica la campanya de “molt positiva”, especialment per l’increment d’usuaris: “Independentment que hagem augmentat la recaptació, el que més ens alegra és comprovar com més gent ha fet ús de les piscines municipals durant la campanya, el que ens indica que les noves tarifes han sortit efecte. Hem de dir que valorar aquestes xifres comparades amb l’any passat és complicat, perquè hem canviat el format dels abonaments i hem introduït la gratuïtat per als xiquets i xiquetes menors de 5 anys, de forma que serà l’any vinent, quan comparem les dues temporades amb les noves tarifes, quan podrem traure conclusions més concretes. Però, de qualsevol forma, creiem que el balanç és bo, i ens anima a seguir treballant per oferir als ciutadans un servei millor any rere any”.

Millores a l’accés

Al marge de les dades, cal indicar que a petició de diversos usuaris, el operaris del Centre d’Esports han habilitat una rampa d’accés a la Piscina Municipal José Trenzano, la qual s’ha executat recentment: “Ho vam demanar cap a finals de la temporada de bany, i no ha estat possible fer l’obra fins ara. De cara a la pròxima campanya, doncs, l’accés a la piscina haurà millorat, i esperem invertir en altres millores tant a aquesta com a les altres piscines, dins la nostra línia de treballar en la mesura de les nostres possibilitats per a que les instal•lacions esportives siguen cada vegada més còmodes per als seus usuaris”, subratlla Miguel Juan Reig.

20141003 Rampa piscina

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s