La Regidoria de Joventut busca nous ‘corresponsals juvenils’

La iniciativa ja es va realitzar l’any passat a quatre instituts

 corresponsals.cdr

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha posat de nou en marxa per segon any consecutiu el programa de ‘corresponsals juvenils’ en quatre centres educatius (Institut Pare Vitòria, Institut Andreu Sempere, Institut de Batoi i Institut de Cotes Baixes) per, d’una banda, apropar als joves totes les activitats que es fan des de l’Ajuntament i que els poden interessar i, d’altra, tindre un contacte de primera mà per rebre els suggeriments i propostes dels joves de manera directa.

El programa constarà a què un alumne prèviament seleccionat done informació als seus companys en el centre dues vegades a la setmana en temps no lectiu i també escolte les seues propostes per a traslladar-les a la Regidoria de Joventut. A canvi, els corresponsals, que hauran de tindre de 16 a 20 anys, rebran una petita “compensació econòmica” de 250 euros en acabar el curs pel temps dedicat a la ciutat i tindran preus reduïts i/o prioritat en les activitats organitzades per la Regidoria.

El termini per a que els joves presenten la seua candidatura en els diferents centres acaba aquest divendres 17 d’octubre i es farà una selecció d’acord als criteris de la convocatòria que, evidentment, valorarà que els corresponsals siguen persones dinàmiques i amb ganes d’aprendre i participar de la vida de la ciutat així com que estiguen vinculades al món associatiu.

L’any passat, 4 joves, 3 dones i un home, van ser els primers corresponsals juvenils de la ciutat. La regidora de Joventut Maria Llopis explica que “l’experiència que vam iniciar l’any passat va ser positiva, per això volem continuar-la. D’una banda, vam donar a conèixer millor les activitats que realitza la Regidoria i, d’altra, també vam rebre queixes, aportacions i suggeriments dels joves sobre allò que més els preocupa”. Llopis afegeix: “És difícil moltes vegades comunicar allò que fem des de l’Ajuntament al col·lectiu jove perquè no interactuen igual que els adults amb els canals de comunicació; amb els joves el que millor funciona és el ‘boca-orella’, i en aquesta tasca els corresponsals són fonamentals”.

La convocatòria per poder participar es pot consultar en l’apartat de Joventut de la web de l’Ajuntament d’Alcoi http://www.alcoi.org/joventut o directament en la seu de joventut al Carrer Major, número 10.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s