Es presenta oficialment el fullet turístic d’AVE Levante Interior

Finalment 14 municipis col·laboren en aquesta iniciativa conjunta

20141030 RP Promo turisme AVE 2

 

La Tourist Info Alcoi compta amb el nou fullet de promoció turística de les poblacions que es troben a l’àrea d’influència de l’estació de l’AVE de Villena. El fullet turístic en què s’ha treballat durant l’últim any compta finalment amb 14 poblacions de 4 províncies diferents: Alacant, València, Albacete i Múrcia, per donar a conèixer tots els atractius turístics d’aquesta zona de l’interior de la façana mediterrània.

La presentació va tindre lloc ahir a l’Ajuntament de Villena amb la presència de l’alcalde de la localitat i diferents regidors de Turisme dels municipis participants del projecte; entre ells, la regidora alcoiana Maria Llopis.

Un total de 23.000 fullets es repartiran tant des de l’oficina turística de l’estació de l’AVE de Villena com a les Tourist Info dels municipis que formen part de la iniciativa: Alcoi, Banyeres de Mariola, Biar, Bocairent, Castalla, Caudete, Elda, Ibi, Jumilla, Onil, Petrer, Sax, Villena i Iecla, promocionant i donant a conèixer entre els viatgers de l’AVE i entre els visitants de les oficines de turisme tota la riquesa natural, cultural, industrial, gastronòmica i de festes de totes aquestes localitats. A banda de presentar el més destacable de cada població, el fullet també inclou un mapa geogràfic, un quadern de viatge i una taula anual de festivitats per mesos.

L’acollida durant els dos mesos que s’ha estat repartint el fullet ha estat molt positiva i es pensa ja en una reedició de cara a l’any vinent. La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi Maria Llopis comenta: “Des de la nostra ciutat i malgrat tots els problemes de comunicació que pateix encara a dia de hui l’estació de l’AVE de Villena, creiem que aquest projecte pot ser un impuls turístic a la zona de l’interior i que hem de col·laborar i treballar conjuntament, com hem fet aquest últim any, per impulsar turísticament nostres municipis i l’AVE“.

D’altra banda, els fullets són presents també a través de Ciutats AVE en oficines de turisme de Madrid o Valladolid, entre d’altres ciutats de l’Estat, a més de viatjar a diferents fires internacionals en què ha participat Ciutats AVE, com Rússia i Anglaterra.

Més accions

Per a finals d’any i principis del 2015 s’ha començat a treballar ja en la promoció a Internet i xarxes socials, i també es prepara la celebració d’una setmana dedicada a cada municipi on la resta de participants promocionaran a les seues oficines de turisme a la població en qüestió.

Llopis afegeix: “Més enllà de l’AVE, creiem que cal destacar del projecte que hem aconseguit unir ajuntaments de diferent color polític per promocionar-nos conjuntament, una línia que des de la Regidoria s’està treballant molt, tant en aquest projecte de Levante Interior com a l’associació Serra Mariola. És primordial que coneguem turísticament també allò que tenim més a prop i crear la consciència de viatjar comarcalment com és comú en altres zones, per exemple, Catalunya“.

D’altra banda, els regidors també han acordat treballar un document comú de reivindicació de les comunicacions en aquesta zona d’interior, tant de senyalització com de comunicació amb l’estació de l’AVE, com de transport públic entre les poblacions veïnes.

 

Ací hi ha algunes imatges.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s