Millores a les instal·lacions energètiques del Francisco Laporta, Caramanxel i Collao

El projecte va sorgir dels Pressupostos Participatius

 TERMICA POLI ATLETISME 120141106 RP Instal·lacions energètiques 4

Diverses regidories estan col·laborant per la instal·lació de nous sistemes d’escalfament d’aigua a les dependències esportives de la ciutat. Es tracta d’un dels projectes que van sorgir del procés de Pressupostos Participatius, i que ara estan fent-se realitat amb una inversió que ronda els 50.000 euros als vestidors del camp de futbol Manuel Moreno Cabanes del Poliesportiu Francisco Laporta (pista d’atletisme) i Camps del Serpis, als del Poliesportiu de Caramanxel i també als del Camp del Collao.

El regidor d’Esports Natxo Gómez, la regidora de Participació Ciutadana Estefania Blanes, el director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig i el coordinador del Departament de Medi Ambient Vicent Galbis han presentat en roda de premsa aquestes actuacions, consistents en concret a la millora de l’eficiència de les plaques solars dels camps 1 i 2 dels Camps del Serpis, el canvi de la caldera del camp Moreno Cabanes per una de plaques solars i pellets, i treballs de millora i optimització dels equips del Poliesportiu Caramanxel i Camp del Collao.

Galbis ha indicat que aquestes actuacions, a més, s’inclouen dins el Pla d’Acció d’Energia Sostenible (PAES), que forma part de l’Agenda 21 local. La proposta va sorgir de la mesa de treball sobre energia del Consell Local de Medi Ambient, i d’allà es va incorporar al programa de Pressupostos Participatius, on la Mesa de Ciutat va decidir incloure-la entre les actuacions que ha de portar a terme l’Ajuntament dins l’actual exercici pressupostari.

Miguel Juan Reig, a banda, ha indicat que junt amb aquesta millora, a Caramanxel també es canviarà una porta i el dipòsit d’aigua, anunciant que per al proper estiu, i atenent a les demandes dels usuaris, ja hi haurà aigua calenta als vestidors.

A la roda de premsa la regidora de Participació ha anunciat també la posada en marxa del nou procés de Pressupostos Participatius, que en uns dies serà presentat públicament.

Més imatges, ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s