Adjudicada l’obra del carrer Caseta Català

Es construirà la vorera i es plantarà arbrat, en un projecte sorgit dels Pressupostos Participatius

L’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant la Regidoria d’Obres i Serveis, ha adjudicat l’obra del carrer Caseta Català on es realitzarà la construcció de la vorera i la plantació d’arbrat. Cal recordar, que aquesta obra és un dels projectes que van eixir del procés de Pressupostos Participatius en què els veïns i veïnes de la ciutat que van participar van poder triar diversos projectes on invertir una part del Pressupost Municipal.

A més, amb la nova mesura de transparència que el Govern local ha posat en marxa sobre la publicitació a la pàgina web de les obres menors, que permet a totes les empreses tindre opció de realitzar l’obra, per a aquesta construcció s’han presentat sis empreses, passant de la licitació d’11.075,47€ a 8.638,87€ de l’empresa guanyadora del concurs públic.

Cal recordar que la concessió d’obres fins ara seguia el procediment establert abans: per un import menor de 50.000€ s’havien d’encarregar tres pressupostos a empreses diferents, que després dels informes tècnics s’adjudicaria a una d’elles. “Amb aquesta nova mesura de transparència, donem l’oportunitat a totes les empreses de presentar-se. La primera obra que va ser publicitada amb aquesta nova mesura va ser la del carrer Sabadell, i ara, la del carrer Caseta Català”, ha comentat el regidor d’Obres i Serveis Jordi Martínez.

Martínez ha subratllat que “el Govern municipal continua treballant de manera transparent, com ho ha fet sempre, i seguint les normatives a l’hora d’adjudicar contractes”. A més, recorda que “l’adjudicació de totes les obres que realitza l’Ajuntament estan publicades i es poden consultar en la web per tota la ciutadania d’Alcoi”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s