El programa Alcoi iNMpuls rep 57 sol·licituds

S’estan avaluant els projectes presentats i l’última setmana de novembre es donaran a conèixer els resultats

Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de sol·licituds al programa Alcoi iNMpuls 2014, la Regidoria d’Empresa, Formació i Innovació de l’Ajuntament d’Alcoi ha rebut un total de 57 projectes empresarials de la ciutat que opten a les ajudes en les diferent línies de què constava el pla.

El regidor de l’àrea Manolo Gomicia ha destacat que es tracta d’una xifra molt important, ja que suposa més del doble d’aspirants que la primera edició, l’any 2013: “El primer any que vam habilitar aquesta línia d’ajudes vam rebre 23 sol·licituds. Enguany, després d’avaluar el projecte i corregir alguns aspectes que creiem que es podien millorar, hem tingut una excel·lent resposta, amb 57 empreses que opten a les diferents línies”.

Les dues línies que més sol·licituds han rebut han estat @micro, amb 17 aspirants, i @emprende, també amb 17 projectes empresarials; a continuació, el programa Arrend’Alcoi ha tingut 13 sol·licituds; la línia @innova, 7 empreses aspirants; i finalment, @inici, 3 projectes.

Cal recordar que @micro15.000 euros de pressupost, i és la línia dedicada a ajudes que donen suport i incentiven la creació i localització de microempreses; per la seua banda, @emprende, amb 10.000 euros de pressupost, té com a objectiu donar suport econòmicament a emprenedors en el període de desenvolupament del seu projecte sota la tutela de l’Àrea de Dinamització Econòmica i Gestió Estratègica de l’Ajuntament d’Alcoi.

La línia Arrend’Alcoi, amb 12.000 euros de pressupost, té com a objectiu l’ajuda a emprenedors que busquen ubicar la seua activitat empresarial o comercial a la ciutat. La línia @innova, amb 20.000 euros de pressupost, donarà suport a la modernització, innovació i millora de la competitivitat de les petites empreses. I finalment, @inici estableix uns premis i la seua posterior ajuda per posar en marxa un projecte empresarial. Aquesta partida, dotada amb 15.000 euros, està especialment destinada a iniciatives sorgides de centres docents o d’estudiants alcoians.

El regidor Manolo Gomicia indica que l’Àrea d’Innovació actualment està comprovant la documentació presentada pels aspirants i la setmana propera avaluarà els projectes: “Esperem poder fer públics els resultats l’última setmana de novembre, fins i tot podria ser que abans. Esperem que el més prompte possible les ajudes es facen efectives per consolidar la posada en marxa de nous projectes empresarials que contribuïsquen a dinamitzar l’economia alcoiana, ja que aquest és l’objectiu principal del programa Alcoi iNMpuls”, assenyala.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s