L’Ajuntament reclama a Conselleria que arregle els desperfectes causats en les obres del pont entre Viaducte i Zona Nord

Hi ha danys a voreres del Viaducte, pont de la Fàbrica d’Escaló i a més no funcionen llums del propi Pont de Francisco Aura

El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Alcoi Jordi Martínez ha reclamat per mitjà d’un escrit a la Conselleria d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient que arregle tots els desperfectes ocasionats per l’execució de l’obra de connexió viària entre Zona Nord i Viaducte. L’edil ha instat a la Conselleria a què assumisca la seua responsabilitat i tornen el bon estat als carrers d’Alcoi que s’han vist afectats. Martínez ha donat un termini de deu dies per a presentar al·legacions al seu comunicat, ja que algunes de les reclamacions s’havien efectuat amb anterioritat sense resposta per part dels responsables.

La ciutat d’Alcoi disposa d’una Brigada de manteniment que diàriament vetlla pel bon estat dels seus carrers i places i realitza obres de condicionament i reparació per a assegurar la seguretat dels ciutadans i una ciutat en perfectes condicions. Per això, davant dels desperfectes causats per obres alienes a l’Ajuntament, veiem just reclamar la seua reparació perquè la ciutat conserve intactes les seues infrastructures”, comenta Jordi Martínez.

El Consistori insta a la Conselleria a col·locar la cabina de telèfons que es va retirar a l’inici de les obres del pont Francisco Aura entre Viaducte i Zona Nord, i que mai ha tornat al seu lloc. A més en aquesta zona, davant de l’edifici de l’Escola Industrial, els camions de l’obra van espatllar el rastell a diversos punts, per la qual cosa s’exigeix la seua reparació. Aquesta mateixa obra va deteriorar considerablement el pont del carrer Fàbrica d’Escaló pel transport pesat, de forma que des de l’Ajuntament es reclama que es reparen també aquests danys.

Altres de les demandes efectuades són la reparació dels embornals lineals dels estreps de l’esmentat pont, que presenten nombrosos desperfectes a causa de l’obra. A més, huit dels fanals del Pont de Francisco Aura van deixar de funcionar als tres mesos de la seua instal·lació, quedant a fosques un 35% del total de punts de llum del pont.

Les reclamacions a les administracions són un tràmit habitual i necessari per als que vetllem pel bon estat de la ciutat; però el que no és normal és que després de 20 dies de comunicacions al Consell no obtinguem resposta; per això els sol·licitem que en un termini de 10 dies ens comuniquen les seues al·legacions o justificacions per a procedir en conseqüència i poder tindre els nostres carrers arreglats com més prompte millors”, conclou Martínez.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s