L’Ajuntament elabora el projecte de finestres, condicionament de façana i accessibilitat de l’IES Andreu Sempere

Treball conjunt amb la Direcció Territorial d’Educació

Ventanales Andreu Sempere _portada_

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi està treballant conjuntament amb la Direcció Territorial d’Educació per introduir diverses millores a l’IES Andreu Sempere, un centre que està esperant una obra integral de rehabilitació des de fa anys. Ara per ara, l’Ajuntament s’ha encarregat de redactar el projecte per a la substitució de tots els finestrals de l’edifici, a més del condicionament de la façana exterior, i també diverses millores respecte a l’accessibilitat al centre.

Tal i com explica el regidor d’Educació Manolo Gomicia, “fa aproximadament sis mesos que el servei territorial va parlar amb nosaltres per a que treballàrem conjuntament en l’impuls a algunes millores al centre. Per descomptat, des de l’Ajuntament vam estar plenament d’acord en la necessitat d’encetar obres d’adequació de l’institut, i vam acordar que l’Ajuntament s’encarregaria del projecte tècnic, mentre la Conselleria assumiria la seua execució”.

Gomicia avança que fa només uns dies ha finalitzat el projecte tècnic, que ja ha estat remès a Alacant: “La propera setmana tindrem una reunió amb personal de la Direcció Territorial a Alacant, i la nostra idea és que les millores puguen començar a fer-se a principis d’any”.

El regidor d’Educació subratlla que “el fet de portar a terme aquestes millores no lleva que continuem considerant absolutament necessari que Conselleria porte a terme el projecte sencer de reforma de l’IES Andreu Sempere. Però també creiem que són molt positives aquestes primeres actuacions perquè millorarà la qualitat ambiental de l’edifici, hi haurà un estalvi important d’energia, i a més s’eliminaran barreres arquitectòniques”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s