La primera Ruta Urbana Saludable congrega 279 participants

L’activitat de diumenge de matí va aconseguir una gran participació

20141118 Ruta Urbana Saludable 3

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alcoi va organitzar diumenge de matí la primera experiència dins un programa de rutes urbanes saludables, amb l’objectiu de fomentar entre la ciutadania la salut a través de l’activitat física, promovent bones pràctiques en prevenció de diverses malalties derivades del sedentarisme. Aquesta primera ruta, un itinerari per la tradicional ‘volta als ponts’, amb una segona versió més extensa amb el nou Pont de Francisco Aura, va aconseguir congregar a un total de 279 participants.

Tal i com es va constatar a les taules de control de la ruta, la participació va ser exactament de 120 dones, 104 homes i 55 xiquets i xiquetes, el que motiva una gran valoració per part dels responsables del departament. Un dels principals objectius d’aquesta iniciativa era fomentar una activitat sana, popular i oberta a la participació de gent de totes les edats i condicions, com s’ha aconseguit. En paraules de la regidora de Salut Pública Estefania Blanes, “la gran resposta que ha tingut la primera experiència ens anima a preparar pròximes rutes per diferents barris, que és el que teníem previst al programa. Volíem promoure la participació de la gent en una caminada agradable, atractiva, accessible, senzilla i familiar pel nostre nucli urbà, que a més procura beneficis per a la salut i la condició física. Agraïm a tots els participants que s’hagen sumat, i els animem a seguir participant en pròximes convocatòries”.

El Departament de Salut Pública està treballant ja en noves rutes fins cobrir tots els barris de la ciutat, de forma que el projecte culminarà amb un recull de diferents itineraris saludables per Alcoi.

Teniu més imatges ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s