Obres per substituir la xarxa d’aigua potable al carrer Alacant

S’estan executant des de dilluns, amb una inversió de més de 21.000 euros

20141119 Obres Carrer Alacant 1

Des d’aquest dilluns la Regidoria de Medi Ambient està portant a terme unes obres de substitució de la conducció d’aigua potable del carrer Alacant, una actuació que està previst que puga concloure en poc més d’una setmana, i que té una inversió de 21.493’93 euros.

Tal i com s’indica des del Departament de Medi Ambient, les conduccions de la zona eren provisionals, i estan sent substituïdes per canonades fixes, soterrades, amb una millora de les condicions higièniques i sanitàries de l’abastiment d’aigua potable als habitatges d’aquest carrer. La conducció provisional que existia fins ara es va realitzar per a substituir les antigues canalitzacions, que eren de ferro i provocaven problemes per l’òxid d’aquest material.

Al llarg de la intervenció està sent necessari portar a terme talls puntuals d’aigua que estan sent comunicats als veïns de la zona, i també s’ha de reordenar el trànsit momentàniament per què es puguen dur a terme els treballs en el menor temps possible.

El regidor de Medi Ambient Paco Agulló destaca que aquesta obra és una de les més antigues reivindicacions dels veïns de la zona, que per fi ara troba solució: “La veritat és que la gent que viu al carrer Alacant té raó en sentir-se un tant agreujada pels problemes de la zona. És un carrer que ha patit i encara pateix la pressió d’absorbir molt de trànsit en un revolt una mica complicat per la poca visibilitat, i a tot això s’afegeixen altres circumstàncies que compliquen la solució dels problemes. El fet és que a poc a poc hem intentat anar millorant la zona, i una de les més antigues reparacions pendents era el fet que la conducció d’aigua potable no estiguera en condicions; ara, per fi, hem pogut assumir l’obra”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s