L’Ajuntament participa en el ‘Día de la Innovación’ a Madrid

Entrevista al regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia

20141121 Día del Emprendedor 1 20141121 Día del Emprendedor 3

Ahir dijous 20 de novembre va tindre lloc a Madrid la Quarta Edició del Día de la Innovación, organitzat per la prestigiosa consultoria Actitud Creativa, que es va celebrar al Palacio Cibeles de Madrid. Durant aquesta jornada van realitzar una entrevista al regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia sota el títol ‘És possible la innovació als organismes públics?’

Gomicia va parlar durant aquesta intervenció de l’Àgora i de l’experiència d’emprenedoria i innovació que està duent-se a terme des de l’Ajuntament. El regidor, a més va exposar dos projectes, “un va ser l’Àgora Lab, l’espai per ‘makers’ que la propera setmana presentarem perquè es posa en funcionament, i l’altre un que presentarem a final d’any a la nostra ciutat: es tracta d’un projecte de Coworking Online internacional”. Gomicia va recordar que un dels objectius de la seua Regidoria és, “difondre la creativitat i la innovació per a la gestió d’organismes públics municipals, emprenedors i empreses, així com la gestió i administració dels espais destinats a la promoció d’empreses i activitats innovadores i d’utilització de noves tecnologies. Trobem que és significatiu que l’experiència i el treball de l’Àgora comence a despertar interés més enllà d’Alcoi, i a més resulta molt interessant participar en aquestes trobades per establir contactes i encetar relacions amb altres agents innovadors que poden aportar importants idees i projectes a les nostres comarques”.

Durant el aquest dia també van intervindre el director general d’APD Enrique Sánchez de León; Mark Dodsworth, founder de Red Zebra; Juan Prego, soci director d’Actitud Creativa; Carmen Cuesta, directora de divisió de Comunicació i RSC. ENISA; Estrella Cabrero, directora tècnica de 3M Ibèrica; Lotfl El-Ghandouri, de Creative Society Group; i Fernando Carruesco, director del Mundial de Ideas. Per la vesprada es va realitzar un taller de ‘Design Thinking Aplicado a los Negocios’.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s