L’Ajuntament d’Alcoi concedirà 8.000 euros en ajudes per a esportistes no professionals

Les ajudes es reparteixen entre 10 esportistes de diferents modalitats

 L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat per Decret número 4752 d’Alcaldia la concessió d’ajudes a esportistes no professionals per a l’any 2014. La partida pressupostària contemplava una quantitat total de 8.000 euros, que s’han distribuït entre deu esportistes alcoians, d’un total possible de dotze ajudes que contemplava la convocatòria a la qual s’han presentat 17 sol·licituds de diferents modalitats esportives. Cal recordar que l’import mínim de cada ajuda era de 600 euros i el màxim de 2.000 euros.

Els esportistes becats són: Sergio Del Olmo Moltó, tir amb arc, del Club Esportiu Santa Lucía-Alcoi, amb 1.154,12 euros. Antonio Criado Pavón, atletisme, Club Atletisme Platges de Castelló: 871,11 euros. Sonia Pla Ruiz, Club Patinatge Artístic Alcoi, 841,06 euros. Jorge Julián Criado Pavón, gimnàstica artística en el Club Gimnàstic L’Esport Alcoi 787,97 euros. Santiago Peidro Miralles, duatló, del Club Trialcoy Acadèmia Da Vinci, 786,20 euros, Adrián Sanchis Reig, Judo Club Alcoi, 753,77 euros. Maia Llácer Sirera, Real Grup de Cultura Covadonga, gimnàstica artística, 718,27€. Daniel Bodí Montava, tir amb arc, del Club Esportiu Santa Lucia-Alcoi, amb 707,10 euros. Alicia Sánchez Pérez del Club Patinatge Artístic Santa Rosa, 696,52 euros; i Iñaki Aguilar Vélez, BMX, del Club Ciclista BMX Alcoi, 683,10 euros.

L’acte de lliurament d’aquestes ajudes econòmiques se celebrarà demà divendres a partir de les 20 hores, coincidint amb la Gala de l’Esport Alcoià que reunirà a tots els premiats de l’anualitat 2014, tant esportistes com a entitats, en l’Àgora.

El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig explica que “des de l’Ajuntament intentem ajudar al foment de l’esport i tenim molt clar que això es fa recolzant l’esport de base i als esportistes que apunten a una bona trajectòria, per això creiem que és molt important ajudar-los dins de les nostres possibilitats. A més, cal ressaltar que aquestes persones sacrifiquen les seues hores d’estudi o treball, aconseguint grans resultats que projecten la pràctica esportiva a tota la societat”. A més indica que “són abanderats d’Alcoi, allà per on van representen a la nostra ciutat i la deixen en molt bon lloc; aquests esportistes són un exemple de grans valors com el sacrifici, la constància i l’esforç que demostren dia a dia”.

Podeu llegir la resolució completa ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s