L’Ajuntament d’Alcoi inverteix en un nou equipament per buidar de neu els carrers estrets

S’ha equipat un vehicle municipal amb una pala i un dipòsit per a 200 quilos de sal

 20141128 Cotxe neu 4 20141128 Cotxe neu 3

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la Regidoria de Seguretat, ha adquirit l’equipament per adequar contra la neu un vehicle tot terreny pick up del Departament d’Emergències i Protecció Civil. Aquest equipament consisteix per una banda a una pala davantera que servirà per retirar la neu, i un mòdul amb capacitat per 200 quilos de sal que va situat a la part posterior del cotxe, que evitarà la formació de capes de gel molt perilloses per als vianants.

El cotxe podrà ser utilitzat en cas de nevada per retirar la neu dels carrers més estrets de la ciutat, especialment en el Centre, on altres vehicles tenen problemes d’accés; a més també podrà donar suport als bombers per accedir a les urbanitzacions en cas que siga necessari.

La inversió realitzada ha estat d’11.300 euros, destinats evitar els problemes de molts ciutadans que fins ara quan hi havia nevades tenien moltes dificultats per poder eixir dels seus habitatges amb una mínima seguretat, a més d’agilitzar el sistema d’escampat de sal en determinats carrers per a vianants.

El regidor de Seguretat Natxo Gómez destaca que “hem adaptat aquest vehicle per donar un servei necessari per a la ciutadania i que fins el moment no teníem. Aquest vehicle ja estava en funcionament i aquest estiu s’ha utilitzat en incendis; ara s’ha complementat amb aquest equipament per traure-li un major rendiment també en hivern”. A més ha recordat que “la inversió que s’ha realitzat ha estat molt ajustada, aconseguint una reducció de preu considerable per obtindre els màxims avantatges a aquestos accessoris, els quals es podran aprofitar durant molts anys ja que tenen la capacitat d’adaptar-se a altres vehicles tot terreny en cas de ser necessari”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s