Obres d’adequació de l’eixida d’emergència del Centre de Majors La Plaça

L’edifici Galatea va ocupar l’eixida d’emergència prevista a les instal·lacions

20141201 Obres eixida Centre de Majors 1

La Regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Alcoi està portant a terme les obres d’adequació del Pla d’Emergència del Centre de Majors de la Plaça d’Espanya, aconseguint per fi dotar a les dependències d’una eixida d’emergència que va ser ocupada en el seu moment amb la construcció de l’Edifici Galatea.

Quan es va dur a terme la rehabilitació de les instal·lacions del Centre de Majors es va preveure que les eixides donaren a la zona del pont del Viaducte, però amb la construcció de l’edifici esmentat van quedar inutilitzades les eixides, de forma que el servei s’ha mantingut durant anys obert als usuaris sense aquesta dotació bàsica tan necessària en cas d’emergència.

Tal com explica la regidora de Patrimoni Lorena Zamorano, “les obres ja han començat, i permetran habilitar unes zones comunes entre el centre i el Teatre Calderón, els dos de propietat municipal, comprenent la instal•lació de quatre portes tallafocs i també la sectorialització d’un corredor del teatre que puga servir d’eixida en cas d’emergència des del propi Centre de Majors. Donada la configuració de les finques, ha estat la solució més adequada, a criteri dels tècnics municipals”.

Cal recordar que aquest centre de majors no compta amb la preceptiva llicència ambiental, i amb aquesta reforma d’adequació s’aconsegueix un important pas previ per a la tramitació d’aquesta autorització. Segons Zamorano, “es tracta d’un pas més d’aquest Govern per anar posant les coses al seu lloc, a diferència de l’anterior govern del PP, que gastava el que no tenia en obres il·legals com la Rosaleda mentre desatenia temes tan necessaris com eixides d’emergència en un centre de majors, una instal•lació que freqüenten a diari molts usuaris”. El pressupost de les obres és de 9.297 euros, i es preveu que les obres estiguen finalitzades al llarg d’aquesta setmana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s