En marxa la Setmana de la Convivència dels majors

Hui s’ha celebrat una màster class d’aerobic i dissabte hi haurà certamen de corals i exhibició de ball

20141211 Excursió Setmana Convivència

Al llarg d’aquests dies, des de dimarts fins a diumenge, s’està celebrant de la Setmana de la Convivència, organitzada per la Regidoria de Benestar Social junt a l’empresa Eulen i que compta amb la participació de tots els centres de majors de la ciutat, a més de les Aules de la Tercera Edat, que per primera vegada també s’han afegit a les activitats. El programa inclou una intensa agenda d’activitats que enguany torna a incloure visites guiades a diferents espais de la ciutat, i també ha tingut com a novetat una màster class d’aerobic, que ha tingut lloc aquest mateix matí.20141211 Màster Class Aerobic 4

La regidora de Benestar Aroa Mira ha subratllat que des del departament es van plantejar la possibilitat d’ampliar les activitats davant la pròpia demanda dels usuaris: “L’any passat ja vam pensar que en una celebració així els nostres majors no només devia tindre activitats dins els centres, sinó que seria interessant poder eixir a altres espais de la ciutat. Des de la Regidoria volem que la gent gran tinga un paper actiu en la vida ciutadana, perquè no són persones que hagen de rebre atenció de forma passiva, sinó que volem fomentar activitats obertes, participatives i plurals. Per això, hem tornat a incloure visites guiades al Casal de Nadal, a les muralles medievals i a la torre Na Valora”.

La setmana, com és habitual, té diversos campionats: cotos, dòmino i billar. A més, l’esmentada màster class, que ha estat impartida per Edurne Flores, realitzada al gimnàs de l’edifici del Viaducte; dissabte tindrà lloc un dels dies més intensos del programa, amb el certamen de Corals i Rondalles dels centres de majors, a partir de les 11 hores al Círcol Industrial. A migdia, hi haurà un dinar de convivència al centre de majors La Plaça, i de vesprada, a partir de les 18 hores també al Círcol Industrial, exhibició dels grups de balls, seguit per un ball amenitzat pel solista Marcos Mora. Diumenge conclourà el cicle amb un esmorzar de convivència al centre de majors d’Oliver, en què es lliuraran els trofeus de les competicions i es clausurarà la setmana.

Aroa Mira ha convidat a tots els majors “a participar de les activitats d’aquesta setmana, i a compartir uns dies de convivència i bon ambient”.

20141211 Màster Class Aerobic 5 DI´PTICO ALCOY NOVIEMBRE 2014

Deixa un comentari