Hui comencen a aplicar-se les mesures de peatonalització del Centre

Pla que compta amb l’acord de l’Associació de Veïns, comerciants i tots els partits polítics

 

L’Ajuntament d’Alcoi posa hui en marxa les mesures per a convertir el nucli històric de la ciutat en una zona on els vianants tinguen la prioritat front als vehicles motoritzats. Com ja es va indicar, aquestes mesures són fruït de la reunió entre els representants municipals dels diferents partits polítics, l’Associació de Veïns del Centre i l’Associació de Comerciants AlCentro, després d’una reunió en què els veïns i comerciants van presentar un document amb diferents mesures consensuades per les dues parts per a aconseguir convertir el Centre de la ciutat en un barri més amable pels vianants i, per tant, més dinàmic i més atractiu.

Així, a partir d’aquesta mateixa vesprada es comença a limitar a 20 quilòmetres per hora el límit de velocitat de tots aquells vehicles que accedeixen al centre de la ciutat. Aquesta limitació vindrà marcada amb senyalització horitzontal als carrers implicats, que ja s’ha instal·lat.

D’altra banda, a partir de les 17.30 hores, fins a mitjanit de dissabte a diumenge, només podran accedir al carrer Sant Llorenç els vehicles de veïns, l’autobús urbà i serveis d’emergències. Diumenge al matí, doncs, la circulació estarà ja restablerta per Sant Llorenç, encara que s’aplicarà diàriament la limitació de velocitat a 20 quilòmetres per hora.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s