L’Orquestra Simfònica Alcoiana ofereix un concert al Teatre Calderón

PROGRAMA ORQUESTA SINFÓNICA ALCOYANA

L’Orquestra Simfònica Alcoiana (OSA) oferirà aquest diumenge, a les 19 hores, un concert al Teatre Calderón d’Alcoi. Els músics, dirigits per Gregorio Casasempere, obriran la primera part amb la interpretació de “Huldigungsmarch” de R. Wagner, per seguir amb “L’Arlesienne-Pastorale” de G. Bizet, “Vespres de Nadal-Polonesa” de N. Rimsky Korsakov, “Die Fledermaus-Czardas” i “Kaiser Waltz” de J. Strauss Jr. Per acabar, interpretaran “Cantique de Noël” d’A.Adam.

L’orquestra inaugurarà la segona part al ritme de l’obra “Rellotge Musical Vienès” de Z. Kodaly. Els espectadors, així mateix, podran escoltar “Gesú Bambino” de P.A.Yon, “Panis Angelicus” de C. Franck, “Finlàndia” de J. Sibelius, “Noël d’enfants” de G. Faure i el colofó s’escriurà al compàs d’”Adeste Fideles” de J.F. Wade.

En algunes de les interpretacions, l’OSA comptarà amb la participació de la soprano Natalia Karklelyte i del cor infantil “El Trabajo”, que està dirigit per Alfonso Marco.

El concert està organitzat per l’Orquestra Simfònica Alcoiana i l’Ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració del Teatre Calderón i l’Agrupació “El Trabajo”.

Els interessats en assistir a aquest concert podran adquirir les entrades, entre 8 i 10 euros, en instanticket, i a les taquilles del Centre Cultural i del propi Teatre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s