Més de 10.000€ en inversions per a les instal·lacions esportives municipals

La Regidoria realitza diverses millores i adquireix nou material

CAM00035  IMG_2979

 

El Centre d’Esports d’Alcoi ha portat a terme una sèrie d’actuacions per millorar les instal·lacions esportives municipals. L’import total de les inversions ascendeix a 10.611,70 euros.

En el Poliesportiu Francisco Laporta s’ha ampliat la sala d’arts marcials. Aquest mateix cap de setmana es va estrenar l’ampliació amb una competició de judo, dins la jornada dels Jocs Esportius. L’import total d’aquesta inversió ha estat de 5.320,37 euros.

CAM00038

També s’han adquirit noves màquines per al gimnàs d’aquest poliesportiu; concretament dues bicicletes indoor i una cinta per a córrer. El preu d’aquests nous aparells ascendeix 3.490,85 euros.

A més s’han renovat les porteries de les pistes del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo, i també les de la pista exterior del Francisco Laporta, En total el preu d’aquestes 6 porteries ha estat de 1.800,48 euros.

CAM00026

El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig explica que “han estat inversions pensades en les necessitats dels esportistes d’Alcoi”. Destaca que “cada vegada hi ha més practicants d’arts marcials i necessitaven més espai, per això feia temps que estàvem estudiant la possibilitat d’ampliar la sala del Poliesportiu, i ara ho hem pogut portar a terme. També hem millorat les instal·lacions del gimnàs del Francisco Laporta amb més màquines que eren necessàries i que els usuaris havien demanat. A més, hem renovat 6 porteries d’unes pistes exteriors que s’utilitzen molt, no tan sols per majors, també per els xiquets i xiquetes que participen als Jocs Esportius Municipals”. El director del Centre d’Esports insisteix en que “si tenim cura de les nostres instal·lacions podrem realitzar més inversions, ja que evitarem tindre que realitzar reparacions per el mal ús d’uns pocs que acaben perjudicant a tots”.

Més imatges de les novetats, ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s