Nou material promocional del Nadal alcoià per als visitants a la ciutat

Un fullet turístic i una nova carta als Reis

20141217 Promoció Nadal 2

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat per aquest Nadal importants novetats per a oferir més atractius, si cal, als visitants que decideixen acudir a Alcoi a gaudir del Nadal més màgic del món. Entre aquestes novetats destaca tant el nou material promocional per a totes les persones que visiten la ciutat, nous tallers infantils gratuïts, així com una important campanya de promoció en diferents mitjans que s’anirà coneixent a poc a poc.
Pel que respecta al material promocional cal destacar el nou fullet turístic de Nadal escrit en 5 idiomes. El material és una de les novetats que els visitants que s’acosten a l’Oficina de Turisme alcoiana es trobaran en les festes del 2014/2015. El fullet, que s’engloba dins la imatge corporativa que la Regidoria treballa des de fa 3 anys, consta de 12 pàgines i destaca diferents aspectes d’aquesta tradició alcoiana tan única. Al final, també inclou un mapa amb el recorregut dels principals actes de la trilogia nadalenca.

Una Nova Carta per als Reis Mags
D’altra banda, l’Ajuntament d’Alcoi regalarà aquest any una nova Carta als Reis, oferint un nou disseny molt20141217 Promoció Nadal 3 atractiu sense perdre els elements “tradicionals” del Nadal alcoià. Les cartes es podran arreplegar en l’oficina de Turisme, situada a la Plaça d’Espanya 14, i també es donaran al Casal de Nadal, situat front al Casal de Sant Jordi. Els xiquets podran escriure “in situ” la carta a la sala de tallers i llençar-la a les “bústies” utilitzades el 4 de gener al Ban Reial. En total, s’han imprès més de 3.000 cartes per a què tant alcoians com visitants puguen disposar d’un element fonamental en la trilogia nadalenca alcoiana. Juntament amb la carta, el cartell de la Cavalcada de 2015 també està disponible en l’Oficina de Turisme des de l’1 de desembre.

La figura gegant nadalenca es consolida com un tradició més
La Regidoria de Festes ha apostat també enguany per la col·locació d’una figura gegant amb algun element destacat del Nadal a la plaça d’Espanya. Aquest any, l’elecció ha sigut un Rei Melcior assegut a un tron, com sempre, de grans dimensions però al mateix temps, perfectament enquadrat per una fotografia amb l’emblemàtic Campanar d’Alcoi de fons.
20141217 Promoció Nadal 1Aquest costum de col·locar una figura propietat de l’Ajuntament s’ha convertit ja en un reclam més per a alcoians i visitants, i les seues fotos són un motiu de promoció que passa de mòbil a mòbil en tota la Comunitat Valenciana. Igualment, les figures realitzades en anys anteriors s’han situat en diferents barris de la ciutat, un fet que dona també una ambient més nadalenc a altres zones alcoianes més enllà del Centre històric i permet a tots els xiquets i xiquetes gaudir d’un element divertit i lúdic més. Aquest any, el trineu de caragols està a la Rosaleda i el patge gegant està situat davant de la ‘Casa d’Andalusia’, a la Zona Nord.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s