Finalitza l’obra del carrer Caseta Català

S’ha construït la vorera i plantat arbrat, en un projecte sorgit dels Pressupostos Participatius de 2014

20141216 Caseta Català 3

Ha finalitzat ja la intervenció que s’ha portat a terme al carrer Caseta Català, amb la construcció de la vorera i la plantació d’arbrat. Cal recordar, que aquesta obra és un dels projectes que van eixir del procés de Pressupostos Participatius del passat any, en què els veïns i veïnes de la ciutat que van participar van poder triar diversos projectes on invertir una part del Pressupost Municipal.

El cost de l’obra ha estat de 8.638,87€, després del procés de licitació obert que ha portat a terme la Regidoria d’Obres, i que tal i com es va explicar s’aplica en els darrers mesos: publicant a la pàgina web la licitació per a que totes les empreses que vulguen, puguen presentar els seus projectes. Cal recordar que abans, la concessió d’obres seguia un altre procediment: per un import menor de 50.000€ s’havien d’encarregar tres pressupostos a empreses diferents, que després dels informes tècnics s’adjudicaria a una d’elles.

20141216 Caseta Català 1

Les obres s’han portat a terme en un període de sis setmanes, i han consistit a l’obra de la vorera i la plantació d’arbres de diferents espècies. Malgrat que l’actuació en curs es dóna per acabada, no es descarta la plantació de nous arbres gràcies a l’estalvi en la licitació, de forma que en breu podrien incorporar-se millores a aquesta àrea, com la instal·lació de papereres. En paraules de la regidora de Participació Ciutadana Estefania Blanes, “l’actuació correspon a les demandes que van traslladar al procés de pressupostos participatius els veïns de la zona, perquè aquesta àrea estava totalment abandonada i dedicada quasi exclusivament al passeig de gossos per fer les seues necessitats. Es procés es va determinar fer una sèrie d’arranjaments, que són els que s’han portat a terme per dignificar l’espai. I a partir d’ara, es podrà seguir intervenint per tal de que aquesta zona no siga una àrea oblidada i descuidada de la ciutat. De fet, entre les propostes que han arribat per correu a l’actual procés de Pressupostos Participatius, hi ha un projecte per millorar els accessos des de Caseta Català a Anselmo Aracil, així com acabar de millorar la connexió des d’aquest punt fins l’explanació del ferrocarril”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s