Més de 700 inscrits a la Sant Silvestre

La cursa infantil comença a les 16.30 hores i la d’adults tindrà la seua eixida a les 18 hores

RECORREGUT_SS_2014

Acabat el termini d’inscripció a la Sant Silvestre, la cursa popular que demà dimecres 31 de desembre per la vesprada servirà per acomiadar l’any amb esport i bon ambient. Una vegada acabat el termini, s’ha rebut la inscripció de més de 150 xiquets i xiquetes i aproximadament 550 adults, unes xifres que incrementen les de la passada edició en vora un centenar de participants, segons s’indica des del Centre d’Esports.

El propi director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig ha subratllat que l’augment d’inscripcions evidencia la consolidació de la prova en aquest format: “Una cursa popular com la Sant Silvestre ha de tindre un gran recolzament de la gent, i el fet de veure com la inscripció creix en prop d’un centenar de persones és molt satisfactori en aquest sentit. Sabem que tornarà a haver participants sense dorsal, però des del Centre d’Esports i amb el recolzament de Mutua Levante hem ofert l’opció a tothom per a córrer en condicions, amb dorsal i amb una assegurança normativa. Volem que tothom puga participar còmodament i amb garanties de que els riscos estan coberts. En ser una prova no competitiva, els corredors que vulguen prendre l’eixida sense haver-se inscrit ho podran fer, sense dorsal i tenint ben clar que correran sota la seua pròpia responsabilitat.

Miguel Juan Reig ha avançat a més que durant la Sant Silvestre el Centre d’Esports vol tornar a retre homenatge a un veterà esportista convidant-lo a donar l’eixida a la prova: Agustín Miró. Expresident del Club Atletisme Alcoi és tot un pioner d’aquest esport a la ciutat, i una persona molt lligada a la pràctica d’atletisme: “Hem volgut que els esportistes alcoians li pugueren fer un petit homenatge, ja que és tot un exemple de persona vinculada a l’esport tant des de la pràctica activa com des de l’organitzativa com a directiu del club. Està una mica delicat de salut, i ens ha confirmat que, si li és possible, acudirà a donar l’eixida a la prova, cosa que per a nosaltres serà tot un orgull”, explica Miguel Juan Reig.

CARTELL SS 2014.cdrEl director del Centre d’Esports ha recordat que els dorsals es distribuiran durant el dia 31 al propi passeig de Cervantes des de les 11 fins les 14 hores, i de 15.30 hores en avant. I també ha reiterat que la Sant Silvestre repeteix el format de l’any passat, tant en la cursa adulta com en la prova infantil, que es faràa partir de les 16.30 hores al Passeig de Cervantes i al carrer Sant Sebastià (que serà tallat al trànsit). Els adults, per la seua banda, prendran l’eixida a les 18 hores a Cervantes (a l’alçada del carrer Oliver), i des d’allà correran per Alçamora, Pont de Sant Roc, l’Alameda, Pont de Sant Jordi, Sant Tomàs, Plaça d’Espanya, Pintor Casanova (carrer Major), Placeta del Carbó, Sant Miquel, Santa Maria, Carrer del Carme, Puríssima, Sant Jaume, lateral de l’Escola d’Art, Barranc de Na Lloba, partida Tints fins al Muboma (Algessares), tornant per la vora del riu fins al carrer Barranc de Na Lloba, Bisbe Orberà, Sant Jordi, Plaça Emilio Sala, Bambú, País Valencià, Pont de Maria Cristina, i meta també al Passeig de Cervantes.

Talls senyalitzats de trànsit

Els talls de trànsit durant la prova ja han estat acordats per la Regidoria de Seguretat en col·laboració amb el Centre d’Esports, i es produiran a partir de les 18 hores: només hi haurà un tall total de trànsit a Alçamora-L’Alameda durant un temps aproximat de 10 minuts; al Pont de Sant Jordi i el Centre també hi haurà talls el temps en què hi haja corredors, i també s’efectuaran talls als accessos a la llera del riu (Joan Valls, Camí Antic de Madrid, Barranc de Na Lloba i carrer Bambú com a accés a la plaça Emilio Sala). Els talls es completen amb els carrers Sant Jaume, Bisbe Orberà i Capellà Benlloch, mentre que al pont de Maria Cristina i País Valencià s’habilitarà un carril amb la senyalització de seguretat corresponent per a que els corredors puguen transitar amb la major comoditat. La cursa està previst que acabe al voltant de les 19 hores.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s