Noves targetes identificatives per a gossos

Salut Pública les expedeix per què no siga necessari portar la documentació dels animals

20150108 Targeta gossos

Des de fa setmanes la Regidoria de Salut Pública ha creat unes noves targetes per als propietaris de gossos, en què s’incorpora tota la informació de l’animal: la vacunació, el número d’identificació del seu xip, i també els permisos corresponents en cas de tractar-se d’animals potencialment perillosos.

Amb aquesta targeta, que s’està expedint des de les oficines del Centre d’Esports de la Plaça de les Xiques, es vol oferir als propietaris dels gossos la possibilitat de no haver de portar a sobre contínuament tots els documents relatius a l’animal, sinó que la informació que estan obligats a tindre queda inclosa al nou dispositiu. Per a això, s’han confeccionat dos models diferents: un per a gossos potencialment perillosos i altre per a la resta de gossos. Té un preu de cinc euros, que és el cost de la pròpia targeta, i no és d’ús obligatori; també es pot tramitar a les dependències de Salut Pública (c/ Pintor Casanova, 10).

En paraules de la regidora de Salut Pública Estefania Blanes, “volem facilitar major comoditat i operativitat per als propietaris dels animals, de forma que la documentació que han de tindre sempre a mà quede inclosa en una simple targeta. A més, aquest suport facilitarà la transmissió d’informació quan siga requerida o quan s’haja d’actualitzar”.

La pròpia edil comenta que el fet d’expedir les targetes al Centre d’Esports es deu a que és a aquestes dependències on l’Ajuntament té un dispositiu per poder fer-ho: “Convidem a tots els propietaris de gossos de la ciutat a que s’acosten al Centre d’Esports, que ara per ara encara està a la Plaça de les Xiques a l’espera de traslladarse al CEM Eduardo Latorre, a retirar les seues targetes”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s