Presentades 12 empreses al projecte de rehabilitació del Pont de Sant Jordi

En tres setmanes està previst que s’inicie el procés d’adjudicació

pont sant jordi

 

El passat dia 6 de gener va finalitzar el termini per a presentar projectes a concurs per a optar a les obres de rehabilitació del Pont de Sant Jordi, i un total de 12 empreses optaran a portar a terme els treballs, que comptaran amb un pressupost aproximat de 366.000 euros.

Tal i com ha explicat el regidor d’Obres i Serveis Jordi Martínez, “els tràmits estan avançant i en les properes setmanes els tècnics municipals procediran a estudiar i avaluar cadascuna de les propostes. Creiem que disposar de 12 empreses és molt positiu, perquè demostra l’interés que ha despertat el projecte, i perquè ens permetrà tindre més opcions a l’hora de triar la millor opció per a que el pont recupere el millor aspecte”.

Segons les previsions de la Regidoria, en tres setmanes es podria iniciar el procediment d’adjudicació, de forma que el més prompte possible s’inicien les obres al viaducte. Martínez explica que l’obra tindrà una execució complicada per les característiques de la infrastructura: “Tots tenim moltes ganes de que s’inicien els treballs, sobretot després d’haver esperat més de 10 anys a que la Generalitat acomplira els seus compromisos i executara uns treballs que ha anat ajornant sense motiu fins a fer-los desaparèixer dels pressupostos autonòmics. Però hem de comprendre que el primer pas de l’execució consistirà a armar una bastida de grans dimensions per fer les feines de rehabilitació i restauració perfectament, i això podria comportar fins i tot setmanes en el seu muntatge. De qualsevol forma, és molt important que per fi avancen els tràmits i estiguem, després d’anys i anys de degradació, cada vegada més prop de veure un dels elements més característics d’Alcoi en el millor estat possible”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s