Dijous s’inaugura l’exposició del Saló Local de Fotografia

L’acte inaugural també inclourà el lliurament de premis als guanyadors

 PREMIO HONOR-1--10-11-54

El Centre Cultural ‘Mario Silvestre’ acollirà demà dijous a partir de les 20.30 hores la inauguració de l’exposició amb una selecció de les obres de la 53a edició del Saló Local de Fotografia de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana (AFA), mostra que podrà visitar-se a la segona planta fins al 30 de gener.

L’acte inaugural també comptarà amb el lliurament dels premis d’aquesta edició. Cal recordar que el Premi d’Honor de la Secció Lliure va ser per a la col·lecció ‘Espinas’ d’Armando Jordá Vila, mentre que els quatre premis individuals d’aquesta secció van anar a parar a Myriam Faus, Armando Carlos Verdú, Enrique Botella i el propi Armando Jordá. Pel que fa a la Secció ‘Aspectes d’Alcoi’, el Premi d’Honor a la millor col·lecció fou per a la sèrie ‘Sphere/Algezares’ presentada per Susana Pla. En quant als premis individuals d’aquesta secció, els guanyadors van ser Carlos Verdú, Juan Carlos Ripoll, Manolo García i Carlos Domínguez.

A aquesta 53a edició es van presentar un total de 25 autors entre les dues seccions, amb un total de 208 obres presentades a concurs. El jurat va estar format per Pep Aparici, Paco Agulló i Pedro Ruiz, amb Susana Pla com a secretària sense veu ni vot, i cal destacar que es reparteixen un conjunt de 2.800 euros en premis. Entre els assistents a l’acte de lliurament hi haurà el regidor de Cultura i responsables de La Unión Alcoyana, un dels principals patrocinadors del saló.

Podeu veure les imatges premiades a la Secció Lliure ací.

Les imatges de la Secció ‘Aspectes d’Alcoi’ ací.

I imatges de la deliberació del jurat i de l’acta ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s