La brigada de neteja actua a una desena de zones del nucli urbà

En un mes de funcionament ha portat a terme una important tasca a zones verdes, polígons i àrees urbanes

20150107 Brigada neteja Romeral 2

La brigada de neteja d’espais públics que ha posat en marxa l’Ajuntament dins el Pla d’Ocupació conjunt ha portat a actuat ja a una desena d’àrees del terme municipal, en només cinc setmanes. Al llarg d’aquest temps, i durant els quatre mesos que durarà el Pla, la brigada realitza tasques a zones verdes, polígons industrials i àrees urbanes de recollida i neteja de runa, recolida i neteja de zones verdes, i recollida i neteja de restes particulars.

Les zones en què s’ha actuat són el Parc de la Zona Nord, el Parc del Romeral, l’avinguda d’Andalusia, el polígon industrial El Clérigo, la plaça del Ros, la zona de ‘la via’ (antic traçat de la via fèrria entre Alcoi i Alacant, des del túnel del carrer Perú fins la Colònia d’Aviació), la plaça Blas Domingo Lledó, la zona esportiva sota el col·legi de Cervantes, el Parc de Batoi, i el carrer Filà Verds, al polígon industrial de la Beniata. A banda, aquesta mateixa setmana s’està treballant a la zona superior d’Oliver, i pròximament continuaran les tasques a diferents emplaçaments de la ciutat.

pla ocupacio

El regidor d’Obres i Serveis Jordi Martínez ha destacat que “s’està fent una gran tasca, i hem d’agrair a la gent que forma part d’aquesta brigada el seu esforç per aconseguir el millor estat possible per als nostres espais urbans. Una vegada més, demanem als ciutadans la responsabilitat i el respecte per mantindre en condicions totes les àrees que s’estan netejant, ja que depén de tots i cadascun de nosaltres disposar d’un Alcoi en les millors condicions on cada vegada faça més goig viure”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s