Torna el Programa d’Ocupació Jove per tercer any

Tres nous tallers i un crowdsourcing en febrer i març

14293609851_bbf4e642a1_m

 El programa d’Ocupació Jove ‘Activa’t, reinventa’t i busca faena’ posat en marxa per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi comença la seua tercera edició amb 3 nous tallers i una novetat especial: l’edició d’un corwdsourcing entre demandants i empreses.

Els tallers es desenvoluparan del 25 de febrer a l’11 de març tots els dimecres de 16 a 20 hores en l’Àgora (part de dalt Mercat de Sant Mateu). El dia 25 serà sobre “Troba la teua marca personal”, el 4 de març, “Millora l’estratègia per a la recerca de feina” i l’11 de març es realitzarà una “Pràctica d’entrevistes de feina”, un taller eminentment pràctic que ha estat demandat pels propis participants en tallers anteriors. Per a tancar aquesta primera part i com a principal novetat, al llarg de dos dies, el 26 i 28 de març es farà un crowdsourcing entre els demandats de feina i empreses per a demostrat les capacitats d’aquells que volen accedir al mercat laboral.

Crowdsourcing com a novetat

El crowdsourcing, que podria traduir-se com ‘col·laboració oberta participativa’ o ‘externalització oberta de tasques’, naix després del networking que va tenir lloc l’any passat al mes de maig amb molt bon resultat de públic, ja que van participar més de 20 persones i 5 empreses i que també va suposar que els joves que cerquen feina puguen sentir de veu de les pròpies empreses consells i necessitats que tenen quan busquen nou personal. El mercat laboral actual demanda perfils molt concrets i les eines de sempre ja no són vàlides.

El programa d’Ocupació Jove ja ha format a centenars de joves en noves tècniques per a poder accedir al mercat laboral, un mercat on ja no serveix un currículum tradicional. Els tallers pretenen donar eines innovadores més enllà de les tècniques que s’han fet servir al llarg de molts anys i que ara ja no són útils. El programa es realitza en l’Àgora, el centre d’emprenedoria i innovació municipal de la ciutat.

La regidora de Joventut Maria Llopis comenta: “Des de la Regidoria volem lluitar amb aquests tallers contra l’alta taxa d’atur juvenil oferint des de l’Ajuntament una formació real, personalitzada i on realment es desenvolupen les capacitats necessàries per a trobar feina en un mercat laboral creant projectes de futur. L’èxit de participants any rere any ens demostra que el programa funciona i que la creació de llocs de feina i empresa, dins les nostres possibilitats, és una obsessió per a aquest Govern”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s