Primer esdeveniment TEDxAlcoiSalon: ‘Decisiones vitales al final de la vida’

Dijous a les 20 hores al Teatre Calderón

cartell-tedxAlcoisalon-2015

 

Dins de les activitats previstes per a la nova edició de TEDxAlcoi, els voluntaris Pedro Mondéjar i Nuria Doménech organitzen la primera activitat per al 2015 amb aquest format, el proper dijous 5 de març al Teatre Calderón a partir de les 20 hores.

Des de l’organització de TEDxAlcoi s’explica que “en aquesta ocasió en TEDxAlcoiSalón treballarem tres temes: les decisions que prenem en aquest moment, l’actitud i el que deixem acabat. Tot il·lustrat amb un vídeo per a cada punt. L’objectiu és traure a la llum temes que, encara que estan en la primera línia i tots vivim un dia o altre, són tractats molt per sobre o fins i tot es consideren tabús“.

El format de l’activitat, definit sempre des del moviment global TED, tracta que els assistents puguin formar part activa, opinant, exposant la seia experiència, etc, creant d’aquesta manera un ambient de compartició, idoni per a la temàtica que es tractarà.

Tota la informació sobre l’esdeveniment així com l’enllaç al formulari d’inscripció es troba a la seua pàgina web.  El regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia, comenta al respecte que “per a la Regidoria suposa una gran satisfacció comprovar com aquesta iniciativa, sorgida a Alcoi gràcies a l’esforç d’un grup de voluntaris amb moltes ganes i bones idees, segueix creixent i ampliant-se amb nous formats. Estic segur que d’aquesta nova edició sorgiran idees importants, iniciatives creatives, i en general bona sintonia i molta energia per afrontar nous reptes i projectes interessants per a la innovació i el nostre teixit socioeconòmic“.

TEDxAlcoi té previstos dos formats d’activitats per al 2015: TEDxAlcoiSalon i la gran novetat a tot el país: les “aventures“. Tots dos formats amb gran caràcter participatiu. El primer orientat a la reflexió i opinió, i el segon a l’experiència d’activitats concretes.

TED és una organització sense ànim de lucre dedicada a difondre idees que mereixen la pena. Va començar amb una conferència de quatre dies a Califòrnia el 1984 i actualment dóna suport a idees que poden canviar el món. “TED” significa Tecnologia, Entreteniment i Disseny, tres grans àrees que en conjunt estan donant forma al nostre futur.

TEDxAlcoiSalon són petits esdeveniments que es programen i organitzen amb certa periodicitat amb la finalitat de reunir i mantenir connectada a la comunitat TEDx durant el temps que transcorre entre els grans esdeveniments TEDxAlcoi.

Aquests esdeveniments serveixen per difondre la filosofia TED, divulgant “idees que mereixen la pena”. Això s’aconsegueix mitjançant la visualització de xerrades TED (TEDTalks), promovent el debat entre els presents perquè aporten idees enriquint la trobada. També poden incloure alguna conferència d’un orador local.

El format és similar als esdeveniments TEDx, però de més curta durada i amb la intervenció dels assistents, això el converteix en un format més àgil i dinàmic.

Teniu disponible el formulari d’inscripció ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s