S’amplia el servei d’urgències de Creu Roja al Poliesportiu

Millorant l’atenció als esportistes locals

 creu roja

 

El Centre d’Esports ha ampliat el conveni amb Creu Roja que fa possible el servei d’urgències que l’entitat presta cada cap de setmana al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, de forma que ara també s’habilita el servei en horari vespertí de diumenge: de 16 a 20 hores.

D’aquesta forma, l’horari d’atenció d’urgències de Creu Roja els caps de setmana passa a ser de 9.30 a 14.30 hores i del 17 a 21 hores els dissabtes; i de 9.30 a 14.30 i de 16 a 20 hores els diumenges. Cal remarcar que, a aquest servei, se suma també la presència d’Assistent Tècnic Sanitari (ATS) al Poliesportiu els dissabtes de matí i vesprada, i diumenges de matí.

El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig ha recordat que “aquest Govern ja va ampliar l’horari del servei d’urgències de Creu Roja cobrint també dissabte de matí, i ara oferim la cobertura de tot el cap de setmana amb el diumenge de vesprada. És una garantia per als esportistes saber que tenen a la seua disposició els serveis professionals i qualificats de Creu Roja mentre disputen els seus partits, i la nostra missió no és altra que habilitar les millors condicions possibles per als esportistes”. Reig a més ha recordat als responsables dels clubs que és convenient memoritzar el telèfon d’aquest servei d’urgències, a fi de que puga actuar ràpidamente en sorgir alguna emergència: el telèfon és el 647 77 88 70.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s