Alcoi es posiciona definitivament com a destinació de creueristes

En aquesta ocasió arribaran des del Port d’Alacant

20140508 Visita creuer 2

L’arribada de turistes en grups organitzats a la nostra ciutat tornarà a experimentar un revulsiu gràcies als creuers amb escala al Port d’Alacant. Si la ciutat va ser per primera vegada destinació de creueristes l’any passat des del Port de València amb l’arribada de grups de francesos, enguany seran els vaixells que arriben fins a l’entitat portuària d’Alacant els que també oferisquen excursions per a conèixer Alcoi al costat d’altres destinacions de la província.

La regidora de Turisme Maria Llopis comenta: “És una notícia excel·lent, no solament ens hem situat en el mapa dels creuers com a excursió per als visitants que arriben per aquest mitjà a la província sinó que som la població alacantina les excursions de la qual han interessat als touroperadors, fins a 4 combinacions diferents, quan la resta de localitats presenta una única excursió. És un clar exemple de la riquesa de la nostra ciutat i del molt que hem d’oferir”.

NATURA I EXPERIÈNCIES

La natura i el turisme experiencial han sigut clau per a captar l’interès dels touroperadors per noves propostes per als seus clients. Les opcions són una ruta centrada en el parc natural de la Font Roja, una ruta oleoturística per a conèixer el procés d’elaboració d’un dels olis més reconeguts de la nostra ciutat al costat d’un dinar de muntanya, una visita urbana i posterior espectacle eqüestre en plena naturalesa o la combinació de l’oleoturisme amb l’espectacle eqüestre. L’últim pas és que els creueristes trien les nostres excursions entre les diferents propostes que se’ls presentaran en el vaixell per part del touroperador de la naviliera.

Llopis concreta: “No anem a vendre fum ni grans titulars com en uns altres temps: açò és un pas més, però cal reconèixer que és una meravellosa notícia que demostra que el treball del dia a dia i l’esforç fet està donant els seus fruits. La línia d’apostar per captar el turista de la costa que porta a terme la Regidoria és encertada i així hem de seguir treballant, oblidant-nos de Nova York, Japó i altres titulars grandiloqüents. Els turistes de creuer suposen una petita gota més en un gran oceà, però ells al costat dels congressos, les festes i la Cavalcada, el turisme de petits grups, els esdeveniments culturals, esportius i socials durant tot l’any, són la recepta que pot aconseguir que el turisme supose una veritable inversió econòmica per a la ciutat”.

Enguany, el Port d’Alacant té previst rebre a partir d’abril i fins a desembre 50 vaixells en total, passant dels 30.000 creueristes de l’any passat fins a quasi els 90.000 d’enguany. Abril, maig i juny els vaixells són més esporàdics, sent quasi inexistents a l’estiu però els últims mesos de l’any, setembre, octubre i novembre el touroperador que fins al moment ha confirmat que oferirà les excursions a la ciutat arribarà quasi setmanalment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s