Les escoles públiques d’Alcoi ofereixen jornades de portes obertes

Els quatre centres escolars i les tres escoletes fixen horaris per donar a conèixer les seues instal·lacions i activitats

COLLEGISPUBLICS

A finals d’aquest mes de març, i per tercer any consecutiu, comença un cicle de Jornades de Portes Obertes als diferents centres escolars públics de la ciutat. Primer els centres d’Infantil i Primària, i després les Escoletes municipals, han fixat un calendari de visites per a que els pares i mares que tinguen interés a conèixer les seues instal·lacions i el seu funcionament puguen visitar les dependències.

El CEIP El Romeral obrirà les seues portes el 23 de març a les 15.30 hores, i el 25 de març a les 9.30 hores; el CEIP Miguel Hernández, el 24 de març a les 9.30 i 15.30 hores; les portes obertes al CEIP Sant Vicent seran el 26 de març a les 9.30 i 15.30 hores; i finalment el CEIP Horta Major podrà visitar-se el 25 de març a les 15.30h i el 27 de març a les 9.30 hores.

Per la seua banda, el dia 30 de març a les 17.30 hores hi haurà portes obertes a les escoletes de Batoi i Zona Nord; i el 31 de març, a la mateixa hora, es podrà visitar l’escoleta de Jesuset del Miracle.

El regidor d’Educació Manolo Gomicia ha destacat que “tornem a oferir aquesta acció coordinada des de la Regidoria per a que tots els centres educatius públics puguen obrir les seues portes a aquells interessats a conèixer les seues instal·lacions i el seu treball, a fi que tinguen més accés a la informació a l’hora de triar el centre on estudiaran els seus fills i filles. Creiem que és important que els pares i mares puguen comprovar la qualitat dels centres d’ensenyament públic, i convidem a totes i tots a acudir a aquestes jornades de portes obertes i comprovar l’alt nivell de l’educació pública i el formidable treball que fan els seus professionals”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s