La brigada de neteja elimina les restes produïdes per gossos

S’estan netejant voreres i façanes

 20150320 Brigada neteja 1

 

La brigada de neteja d’espais públics que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Alcoi dins el Pla d’Ocupació conjunt ja ha dut a terme el seu treball en nombrosos espais de la ciutat des de la seua posada en marxa al mes de gener. Actualment un dels grups d’aquesta brigada s’està dedicant a netejar les restes dels excrements i orins dels gossos a voreres i façanes, en col·laboració amb l’empresa que després amb les mànegues acabaran el procés per deixar la ciutat més neta.

20150320 Brigada neteja 3

Mitjançant aquest pla, durant quatre mesos un total de 30 persones estan realitzant tasques a zones verdes, polígons industrials i àrees urbanes de recollida i neteja de runa, recollida i neteja de zones verdes, i recollida i neteja de restes particulars.

El regidor d’Obres Jordi Martínez explica que “aquest pla té una missió doble: per una banda està ocupant a 30 persones que no tenien faena, i per altra, la brigada està fent un gran esforç per a que tinguem una ciutat neta. Ara és missió de tots col·laborar per no embrutar i tindre més consideració amb el nostre entorn”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s