Exposició pública del cens electoral

Es poden presentar reclamacions per possibles errades fins al 13 d’abril

Bàner cens electoral

Amb motiu de les eleccions locals i autonòmiques del 24 de maig, l’Ajuntament d’Alcoi ha habilitat un servei de consulta de les dades del cens electoral, que està ja disponible en línia, o bé en un ordinador a disposició de la ciutadania instal·lat a l’oficina d’informació del carrer Sant Llorenç, 6.

El període de consulta començava ahir i es perllonga fins al 13 d’abril, el proper dilluns, sent també el termini per presentar reclamacions. La consulta en línia es podrà realitzar també durant les següents semanes, si bé ja no serà possible presentar reclamacions per possibles errades en el cens.

A la portada de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha col·locat un bàner que enllaça amb aquestes dades, amb un enllaç a l’adreça on es pot realitzar la consulta: https://www.alcoi.org/censo/ Una vegada que s’ha accedit a la pàgina, apareix un formulari on simplement s’han d’introduir el número de DNI i la data de naixement, i a continuació s’accedeix a les dades del col·legi i mesa electoral on dipositar el vot. Per a consultar el cens a l’oficina d’informació, l’horari és de 8 a 14.30 hores, i les reclamacions poden presentar-se a la pròpia oficina.

La regidora de Règim Intern Lorena Zamorano, indica que “posem a disposició de la ciutadania el servei de consulta per a que tothom puga comprovar si està inscrit degudament al cens. Des de l’Ajuntament volem recomanar a tothom que comprove si les seues dades estan bé, i reclamar en el període establert per a corregir possibles errors, de forma que ningú puga quedar-se sense exercir el seu dret a vot”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s