L’Ajuntament rehabilita les pistes esportives del CEIP El Romeral

Amb una inversió d’aproximadament 30.000 euros

20150415 Pista El Romeral 2

Durant el període de vacances escolars de primavera l’Ajuntament d’Alcoi ha escomès la rehabilitació de la pista esportiva del Col·legi Públic El Romeral. S’ha renovat per complet i s’ha procedit a pintar-la, ja que estava en molt mal estat, estant previst que a finals de setmana estiga acabada.

L’actuació consisteix a eliminar la superfície de la pista actual i canviar-la per una nova construïda amb un nou paviment i amb colors que serveixen per diferenciar zones de joc.

Una vegada finalitze aquesta rehabilitació es procedirà a renovar la pista que es troba damunt del gimnàs que passarà a ser de gespa artificial. La inversió total està al voltant dels 30.000 euros.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació de l’Ajuntament d’Alcoi Manolo Gomícia ha recordat que “durant molts anys no s’ha actuat en les infrastructures d’educació pública de la ciutat, i per a nosaltres sempre han estat molt importants aquests centres. Igual que ja vam actuar al col·legi Sant Vicent i Horta Major, ara ho estem fent a El Romeral, i seguirem actuant per tal que tinguen les instal·lacions més adequades”.

Gomicia ha afegit que “es tracta d’una reforma necessària per l’estat de deteriorament que presentaven les pistes, que posava en problemes als alumnes per practicar esports i l’assignatura d’Educació Física”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s