Publicada l’oferta per a les obres de reconstrucció del clavegueram de Batoi

La Regidoria d’Obres i Serveis preveu que a meitat de maig comencen els treballs

licitacióBatoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat en la seua pàgina web, a l’apartat d’Enginyeria, el projecte per a l’adjudicació de les obres de millora del clavegueram de la zona de la rotonda de Batoi, unes connexions que els darrers mesos han provocat molts problemes a la zona per les molèsties que han causat les olors als veïns, i també pel lleuger enfonsament que s’està observant a la superfície de la pròpia rotonda.

Amb el mateix procediment implantat per la Regidoria per facilitar la transparència i la concurrència en igualtat de condicions als contractes de l’Administració local, la pàgina d’IGS, al seu apartat de ‘licitacions’, ha publicat la informació relativa a la ‘licitació reconstrucció de la xarxa de clavegueram en la rotonda de la CV-795, carretera de Banyeres en el barri de Batoi’. Allà figura que les obres consisteixen a “la construcció d’un nou tram de clavegueram que substituïsca al tram col·lapsat així com la substitució de la xarxa de clavegueram existent en l’interior del pas subterrani de la rotonda”. El pressupost de licitació és de 25.036,64 euros (IVA inclòs), el termini d’execució contemplat és de dos mesos, i la documentació ha de ser presentada abans de les 14 hores del 6 de maig.

Segons les estimacions que apunta el regidor d’Obres i Serveis Jordi Martínez, “la segona setmana de maig ja es podrà licitar l’obra, de forma que a la setmana següent puguen començar les obres. Hem incidit en la urgència de l’obra perquè les molèsties que provoca al veïnat es poden incrementar amb l’arribada d’un augment de les temperatures, i volem actuar abans que els danys a l’estructura de la rotonda siguen més greus. Resulta lamentable que en una obra que s’ha portat a terme fa molt poc temps hagen sorgit problemes així tan prompte, però des de l’Ajuntament no podem més que intentar solventar aquests inconvenients i fer les coses com toca per a que els habitants de la zona no hagen de patir més les conseqüències d’aquestes deficiències”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s