Pont de Sant Jordi i Sant Tomàs tallats en direcció Alameda

Des de demà dimarts a les 8 del matí, amb motiu de les obres de rehabilitació del pont

20150511 Obres Pont Sant Jordi 1

Demà 12 de maig a les 8 del matí començaran els talls de trànsit amb motiu de les obres que es duran a terme al pont de Sant Jordi; concretament es tallarà el carril de baixada, que va del Centre a l’Alameda.

El punt de tall serà a l’alçada de l’Església de Santa Maria en la Plaça d’Espanya, és a dir que el carrer Sant Tomàs serà només per anar cap al Centre de la ciutat. Els autobusos si podran accedir al pont per Sant Tomàs, però ho faran de forma regulada.

Per anar cap a l’Alameda o Zona Nord hi ha dues rutes alternatives: el Pont Francisco Aura o el carrer Sant Llorenç.

Des de la regidoria de Mobilitat han informat que van a instal·lar tres cartells amb el text “Sant Tomàs tallat per obres al Pont de Sant Jordi”. Les ubicacions seran: l’Església de Santa Maria, Font Redona i entrada al Pont del Viaducte en direcció cap a la Plaça.

El regidor de Mobilitat, Obres i Serveis Jordi Martínez ha indicat que “en primer lloc demanem disculpes per les possibles molèsties que es puguen ocasionar als conductors, però també cal recalcar que en poc temps tindrem solucionats els problemes del Pont de Sant Jordi, un dels emblemes d’Alcoi que necessitava ser arreglat de forma urgent i que ara, després d’aquestes obres, per fi estarà condicionat”.

Un pensament sobre “Pont de Sant Jordi i Sant Tomàs tallats en direcció Alameda

  1. es muy lamentable , que se empiecen unas obras en una calle , y que sin acabar se marchen , sin dar explicaciones y no vuelvan , eso esta pasando en Alcoy , y en mi calle , FILADORS , por favor , terminen las obras …

    M'agrada

Deixa un comentari