Alumnes de les Carmelites recuperen el jardí de la Placeta del Fossar

Activitat en col·laboració amb les regidories d’Educació i Medi Ambient

20150512 Reparació Fossar 8

Les darreres setmanes alumnes de 3r i 4t de Primària del Col·legi Carmelites-La Presentación han portat a terme una interessant activitat anomenada ‘El nostre jardí 2.0’, en la qual han col·laborat les regidories d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi.

L’activitat ha consistit a recuperar el jardí de la Placeta del Fossar, una zona verda que es trobava deteriorada, i que ara els alumnes s’han encarregat de millorar. Els participants han posat cartells amb les espècies vegetals que allà es poden trobar, i han col·laborat junt amb la Brigada de Jardins de l’Ajuntament en la preparació del terreny i en la replantació de diferents espècies autòctones, entre les quals es poden destacar el boix, el teix, el xiprer, l’arborcer o el marfull, entre d’altres.

20150512 Reparació Fossar 5Dins el mateix projecte, els propis alumnes s’han encarregat de donar difusió i conscienciar la resta dels seus companys de centre escolar de la importància de protegir i tindre cura de les plantes del nostre entorn.

Cal dir també que, fa dos anys i dins la línia d’aquest projecte que pretén conscienciar els alumnes en la importància dels éssers vius (animals i plantes) en qualsevol ecosistema, alumnes del mateix centre van presentar una moció a l’Ajuntament per demanar que a la nostra ciutat no s’admeten circs en els quals es maltractara els animals, moció que va ser aprovada pel Ple Municipal.

20150512 Reparació Fossar 3El regidor de Medi Ambient Paco Agulló subratlla que “agraïm enormement la col·laboració del centre escolar, no només perquè ha contribuït a millorar una zona verda de la ciutat en col·laboració amb la Brigada de Jardins, sinó sobretot per la gran feina que porta a terme en la divulgació i conscienciació d’aspectes mediambientals. És molt important, un dels objectius prioritaris de la regidoria, l’educació ambiental i el treball de fer arribar als més menuts els valors naturals i ecològics, i dins aquesta línia Carmelites, com també altres centres escolars, porten a terme diferents activitats ben interessants que hem de potenciar i recolzar al màxim per garantir un futur sostenible”.

Teniu més fotos del projecte ací: https://www.flickr.com/gp/102241724@N02/ZM31C2

Anuncis

2 pensaments sobre “Alumnes de les Carmelites recuperen el jardí de la Placeta del Fossar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s