El dia 1 de juny es posa en marxa la ‘tarifa plana’ del bus urbà

Començarà el període d’admissió de sol·licituds

Cambio-líneas-bus-Alcoy-web-185x185

El proper dia 1 de juny s’obrirà el període de presentació de sol·licituds per accedir als nous ‘bono-bus’ que el Govern municipal ha posat en marxa per abaratir els preus del servei d’autobús per a les persones amb menys recursos. Aquests nous abonaments permeten gaudir d’una ‘tarifa plana’ a determinades persones que complisquen certs requisits. La intenció és que els nous abonaments puguen entrar en servei al mes de juiol.

Cal recordar que aquestes modalitats d’abonament es basen en beneficiar col·lectius com els escolars i estudiants, els pensionistes amb rendes baixes i els aturats amb rendes bàsiques de subsistència.

Els preus són els següents:

  • Tarifa Plana per a escolars: Fins a 17 anys. 3 euros al mes o bo anual de 30 euros. Viatges il·limitats en qualsevol línia del bus urbà.
  • Tarifa Plana per a estudiants: De 17 a 26 anys. Acreditant la matrícula oficial 4 euros al mes o 40 euros anuals. Viatges il·limitats en qualsevol bus urbà
  • Tarifa Plana per Pensionistes: 3 euros al mes o 4 depenent si superen o no els 532 euros o els 798 euros. Viatges il·limitats en qualsevol bus urbà.
  • Tarifa per a Aturats: Aquells desocupats amb Renda Bàsica de Subsistència, -426 euros al mes- i els seus familiars directes: 3 euros al mes o 30 euros a l’any. Viatges il·limitats en qualsevol autobús urbà.

Per sol·licitar aquestes noves modalitats de bons a partir del dia 1 de Juny es podrà passar pel departament de Mobilitat Urbana i Sostenible que es troba al primer pis de la Informació Tourist a la Plaça d’Espanya. Allà es podran tramitar els mateixos.

El regidor de Mobilitat Jordi Martínez assegura que “aquest nou model de ‘tarifa plana’, a banda de permetre l’ús del servei a preus reduïts a una gran part de la població alcoiana, servirà també per a reforçar la utilització del transport públic i això ajudarà a aconseguir més beneficis que aniran destinats al servei del mateix autobús“.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s