Toni Francés signa el crèdit per a es obres d’Entença i Verge del Pilar

El finançament íntegre de les intervencions corre a càrrec de l’Ajuntament

20150514 Signatura Entença 1

L’alcalde d’Alcoi Toni Francés va signar ahir amb una entitat bancària un crèdit per 2 milions d’euros. Una part d’aquests diners, concretament, 1.800.000 euros seran per a la reurbanització del carrer Entença, mentre que aproximadament 190.000 euros seran per les obres de millora integral del carrer Verge del Pilar.

Cal tenir en compte que el finançament íntegre per aquestes obres serà aportat per l’Ajuntament sense cap aportació de cap altra administració.

El següent pas és licitar la redacció del projecte que ja està al Departament de Contractació en el cas de la reurbanització del Carrer Entença i per al projecte de reurbanització del Carrer Verge del Pilar iniciar la licitació de les obres que podran començar al mes de juliol.

Aquestes dues obres són molt necessàries per a la ciutat i demandades des de fa molt temps, i per fi, gràcies a aquest govern, es duran endavant”, ha destacat l’alcalde Toni Francés. A més recorda que “les reformes han estat consensuades amb els veïns, comerciants i el Mercat, els quals en el seu moment van opinar i se’ls va escoltar i fer cas. Després vam explicar el projecte al Saló de Plens de l’Ajuntament, aclarint totes les qüestions que van preguntar, i finalment el projecte ha estat exposat a la seu de l’Associació de Veïns per també donar resposta a totes les preguntes”.

Com ja s’ha explicat, Entença serà un projecte on els vianants tinguen el protagonisme, i el trànsit siga més secundari, tal i com han demanat veïns i comerciants. La vorera del costat dret passarà a tindre 3 metres d’amplària, amb arbrat, i la de l’esquerre tindrà entre 2 i 4 metres alternant places d’aparcament i arbrat. Tot açò, mantenint els 2 carrils de trànsit, si bé la nova disposició pretén que el vial passe a tindre un caràcter més humà i amable per al vianant, prioritzant els vianants al trànsit rodat.

El projecte de Verge del Pilar consisteix a la renovació de la xarxa d’aigües potables i de la xarxa de sanejament, a mes de la pavimentació del tot el carrer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s