L’Ajuntament executa una faixa contra incendis al polígon Santiago Payá

Inclosa en el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d’Alcoi

20150519 Faixa Santiago Payá 1

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi està portant a terme aquests dies els treballs per l’obertura d’una faixa auxiliar perimetral al voltant del Polígon Industrial Santiago Payá, una altra de les actuacions incloses al Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d’Alcoi.

Aquesta actuació de faixa auxiliar (espais forestals amb baixa densitat d’espècies arbòries i arbustives que frenen l’avanç del foc) se suma a les que s’han executat també a urbanitzacions del nostre entorn, com Montesol i el Baradello, de forma que cada vegada resten menys terrenys per enllestir totes les faixes perimetrals previstes al Pla. Els treballs manuals en aquest cas està portant-los a terme la Brigada Forestal temporal que va començar a treballar el passat 1 d’abril i estarà en actiu fins el 15 de juliol, mentre que s’ha contractat la part de maquinària forestal necessària per a la feina, que està sent coordinada pels tècnics del Departament de Medi Ambient.

20150519 Faixa Santiago Payá 2

En paraules del regidor de Medi Ambient Paco Agulló, “des de l’Ajuntament continuem treballant per reduir el màxim possible el risc d’incendis forestals, i en aquest cas també minimitzar el perill que puguen córrer les indústries properes a l’entorn natural. El Pla de Prevenció continua implantant-se, i aquestes setmanes tenim molta feina a fer per tal d’establir mesures de cara als pitjors mesos de l’any”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s