El CCJ ha començat amb l’agenda d’activitats del cap de setmana

S’amplia l’horari de connexió i la Sala Amics

ccj_maig2015

El CCJ, Centre Cervantes Jove, va començar amb la seua agenda d’activitats per al mes de maig la setmana passada després de l’adjudicació definitiva del contracte de gestió i de la posada en marxa de la nova empresa, Esatur, i personal responsable del servei i la gestió del centre. D’aquesta manera, el passat cap de setmana ja es van realitzar les dues primeres activitats programades per al divendres i dissabte de 17 a 20 hores, amb una bona acollida per part dels primers participants.

El divendres, els joves van poder gaudir d’una gymkhana fotogràfica amb el mòbil què, a través de diferents pistes, els van permetre conèixer la història de la Glorieta i altes punts del centre històric. L’ocijove del dissabte va estar centrat en el ball amb un taller de dansa Bollywood de la mà de la ballarina Paqui Ruiz on les participants van gaudir molt i van demanar poder tornar a repetir prompte aquesta activitat.

Tres opcions per a aquest cap de setmana

L’agenda d’aquesta setmana inclou també dues noves activitats d’ocijove: el divendres 29 de maig, de 17 a 20 hores, un taller de risoteràpia i el dissabte 30 de maig, de 17 a 20, una activitat infantil, en esta ocasió centrada amb un contacontes i altres activitats d’animació a la lectura per a xiquets de 4 a 12 anys.

El divendres per la nit hi haurà també la primera activitat del “Nit Jove”, que en aquest cas serà una nit de cinema amb els teus amics, de 21 a 23 hores. Els participants a més de poder vore amb els seus amics la pel·lícula ‘Malèfica’, podran dur els seus entrapans i gaudir d’una xerrada posterior a la visualització. Totes elles son gratuïtes per als usuaris i no és necessària la inscripció prèvia.

Tal i com comenta la regidora de Joventut Maria Llopis,hem preparat diferents opcions d’oci per aquest cap de setmana, incloent una activitat també infantil ja que com han demanat molts pares també es necessària alguna opció per aquest col·lectiu infantil, així que també anirem oferint activitats per a més menuts que, al cap i a la fí, seran els futurs usuaris del CCJ en pocs anys”.

zona-amics-2

L’agenda de juny està també ultimant-se i contarà amb les activitats d’oci jove i nit jove així com la primera activitat mensual de Turijove, que un diumenge al mes permetrà als joves tindre una opció de fer activitats turístiques, algunes gratuïtes i altres amb un cost bastant reduït.

D’altra banda, l’horari per a la connexió a Internet i la sala Amics de recreatius s’amplia, de forma que es pot assistir de dilluns a dissabte de 17 a 20 hores. Al llarg d’aquest primer mes de funcionament del CCJ s’ha notat una molt bona afluència de joves a les sales obertes. Amb la nova agenda d’activitats, s’espera també anar apropant a més i més joves, sobretot de 12 a 17 anys, amb diferents opcions d’oci. Igualment, l’atenció administrativa per a la venta del STU i les activitats de la Regidoria és manté de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 17 a 20 hores.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s