Adjudicada per concurs públic la senyalització viària de Santa Rosa

Pintura de la calçada a tot el barri per 16.000 euros

20150603 Pintura Santa Rosa 8

L’Ajuntament d’Alcoi va adjudicar per concurs públic la senyalització viària del barri de Santa Rosa a l’empresa alcoiana Paips AE SL per un import de 16.000 euros. Aquesta empresa des de fa algunes setmanes està pintant la calçada a tot el barri aportant l’Ajuntament el material adquirit fa dos anys.

20150603 Pintura Santa Rosa 5El fet d’haver tret el projecte a concurs ens ha permet estalviar diners. Fins ara el que sempre s’havia fet a l’Ajuntament era pintar de forma puntual. Ara amb planificació preveiem que puguem pintar la resta de barris”, explica el regidor de Mobilitat Jordi Martínez.

Martínez també afirma que “un dels nostres objectius a la pròxima legislatura serà millorar també el ferm de la calçada, que sabem que és necessari i la gent reclama, però hem de recordar que Alcoi està limitat per la legionel·la i que no podem asfaltar quan volem; al contrari, hem de demanar molts permisos i no sempre s’accepten, ja que no podem fer rec per aspersió als carrers i hi ha èpoques del any que són impossibles com l’estiu. Tot i això estudiarem com millorar aquesta situació”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s