Representants de Xina i Estats Units se sumen a la Fira IMEX

La mostra, dedicada al comerç exterior, se celebra dimecres i dijous a Alcoi amb assistents de 16 països

20150511 RP Fira IMEX 1

Dimecres i dijous l’Àgora acollirà la celebració de la Fira IMEX, Fira de Negoci Internacional i Inversions, dedicada al comerç exterior, que per primera vegada tindrà lloc a les nostres comarques. L’organització té confirmats més de 200 assistents, i aspira a superar els 300 durant els dos dies de conferències especialitzades, reunions i entrevistes concertades amb responsables comercials de 16 països. A última hora s’ha confirmat l’assistència de representants dels dos principals motors econòmics mundials: Xina i Estats Units, que se sumen així l’àmplia i atractiva oferta de la mostra.

El programa d’IMEX Impulso incideix especialment en les possibilitats de les empreses del nostre entorn territorial per potenciar l’exportació. Per això, a banda de les ponències per part de tres destinacions importadores de primer ordre (Polònia, Marroc i Perú), inclou una atenció especial al finançament per a la venda exterior. Així, responsables del Santander, Banc de Sabadell i Caixa Popular també s’integren a la mostra per donar a conèixer les fórmules de les seues entitats per contribuir a que les empreses guanyen competitivitat gràcies a l’òptima obtenció de finançament.

Entre els participants també destaca el cap de sector de ICEX España Exportación e Inversiones, José Francisco Garrigues; el director de Desenvolupament de Negoci de DHL Nuno Martins; responsables del bufet Garrigues; o l’International Transport&Logistics Manager d’Arola Lluc Navarro. En paraules del regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia, “el programa té un objectiu clar, que no és altre que impulsar el comerç exterior del nostre teixit empresarial. Per això s’ha creat una intensa agenda de conferències i xarrades al voltant de tres aspectes: la informació sobre països importadors, l’obtenció de finançament, i també les possibilitats de l’e-commerce, que permeten que qualsevol empresa radicada en el nostre territori puga enviar els seus productes a qualsevol indret del món”.

Gomicia destaca la col·laboració entre Ajuntament i Cambra de Comerç Alcoi per l’organització d’aquest esdeveniment: “De la mà d’IMEX, estem oferint a l’empresariat de les nostres comarques la possibilitat d’acudir a la primera fira de negoci internacional i comerç exterior que se celebra a l’Estat espanyol. A Alcoi mateix tindran, per primera vegada, la possibilitat d’accedir a la informació més àmplia i diversificada sobre el sector exterior, contactar amb empreses i institucions que ofereixen serveis per competir amb èxit en mercats globals, trobar possibles socis estratègics, identificar oportunitats de negoci, detectar avantatges o dificultats en l’accés a altres mercats, conèixer experiències de companyies que triomfen a altres països, valorar ferramentes i noves tècniques en la matèria, participar en conferències d’experts, rebre assessorament tècnic i personal, i fins i tot entrevistar-se amb responsables comercials de 16 països diferents”.

Tota la informació, programa, horaris, inscripcions i sol·licitud d’entrevistes, IMEX Impulso Exterior.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s