Finalitza el procés de funcionarització de les Escoletes Municipals d’Alcoi

El procés ha tardat dos anys, amb nombrosos episodis judicials

 20150609 Funcionarització escoletes 1

Fa dos anys, el 2013, es van iniciar els tràmits per a la funcionarització dels docents i personal auxiliar de les Escoletes municipals Alcoi. Després de nombrosos episodis judicials en els quals s’ha vist immers l’Ajuntament per salvaguardar aquest procés enfront de l’oposició de la Delegació de Govern, el dia 18 de maig eixia publicada al Diari Oficial la llista definitiva d’aprovats.

Finalment d’un total de 49 professionals només han pogut participar 10 d’ells per qüestions legals. En el seu dia l’Ajuntament es va oposar judicialment a l’exclusió, cosa que al final el Tribunal no va valorar i en aplicació de la normativa vigent van quedar exclosos de la funcionarització 39 treballadors que seguiran de moment sent personal laboral.

Hui ha tingut lloc la presa de possessió d’aquests 8 educadors i 2 zeladors. La regidora de Contractació i Règim Jurídic Lorena Zamorano explica que “aquest procés de funcionarització ha estat un esforç per part de tots, sobretot dels treballadors de les escoletes als qui vull agrair personalment la seua dedicació diària, la seua implicació i la gran tasca educativa que fan pels nostres fills. Als pares i mares ens han fet i ens fan veure diàriament que un altre tipus d’educació no sols és possible, sinó que déu ser l’única: educar des del respecte, deixar evolucionar, acompanyar i ajudar en eixa evolució personal dels xiquets. El regidor d’Educació Manolo Gomicia i jo hem tingut la sort de formar part del seu equip i em sent molt orgullosa d’haver aconseguit amb aquest procés que no vinga cap govern que puga posar en perill la continuïtat de l’escola infantil pública a la nostra ciutat”.

Així mateix, el regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia, afig que “la prioritat per a nosaltres és la defensa de l’educació pública i sobretot de 0 a 3 anys, pel que des de la Regidora d’Educació seguirem treballant per aconseguir de la Generalitat que aquesta etapa siga totalment gratuïta”.

Més imatges Àlbum Flickr funcionarització escoletes .

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s