Dissabte comença la temporada de piscines

Es mantenen els mateixos preus i sistema d’abonaments de l’anterior campanya

CARTELL PISCINES 2015

 

Durant aquests dies estan portant-se a terme diferents treballs d’arranjament i reparació a la Piscina Municipal José Trenzano, de cara a la seua imminent obertura aquest dissabte 13 de juny. La següent piscina en obrir les seues portes serà la del Piscina Caramanxel Juan Agudo Garat, el dissabte 20; i l’última, la de Piscina Batoi, que obrirà la temporada el dissabte 27 de juny. L’horari d’obertura serà igual per a totes les piscines tots els dies: de 10 a 20 hores.

20150610 Piscina 3

A la Piscina Municipal José Trenzano s’estan ultimant algunes feines abans de l’obertura de portes: la recol·locació d’una tanca perimetral que va tombar el vent; la millora de la zona del parc infantil; el repintat de les dues piscines; i també algunes millores a la superfície de la platja.

Des del Centre d’Esports s’ha habilitat el mateix sistema d’abonaments amb les Preus públics Esports Alcoide l’any passat. Cal recordar que aquest sistema incloïa l’any passat diferents novetats, la principal de les quals era la gratuïtat de totes les piscines a xiquets i xiquetes menors de 5 anys. A més els joves entre 6 i 16 anys i els jubilats pagaran un preu d’1,50 euros d’entrada única, i per als majors de 16 anys es redueix l’import de l’entrada fins a 3 euros.

També es mantindrà el sistema de bons de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d’edats, continuant a més amb el sistema estrenat l’any passat d’un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d’obertura, sense limitació de banys, incloent models de bons familiars. L’abonament per a trams de 6 a 16 anys, jubilats i discapacitats és de 30 euros; per als majors de 16 anys, tota la temporada per 52,50 euros. I l’abonament per a matrimoni a 78’50 euros; abonament per a matrimoni + 1 fill, 93,50 euros; i finalment, abonament de matrimoni + 2 fills, amb accés a les piscines tot l’estiu per 108,50 euros.

El director del Centre d’Esports Alcoi Miguel Juan Reig destaca que “un any més hem fet un esforç amb preus el més rebaixats possibles, perquè l’any passat van oferir molt bons resultats d’usuaris, i en general van tindre una excel·lent acceptació. Convidem a tothom a gaudir de les piscines com a oferta lúdica, esportiva i d’oci”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s