Avancen les obres de Donya Amàlia

La intervenció posarà solució a les demandes dels veïns

20150612_Obres Donya Amàlia 1

La Regidoria d’Obres de l’Ajuntament d’Alcoi està realitzant les obres per evitar els problemes al carrer Donya Amàlia, que presentava greus indicis de moviments de terres i l’aparició d’esquerdes, el que havia motivat justificades i persistents demandes de solució durant anys per part dels veïns de la zona.

Fins al moment s’ha executat la nova conducció de les aigües pluvials, junt al rastell (‘bordillo’) de les edificacions existents per anul·lar completament l’actual conducció. També s’ha executat un embornal corregut immediatament passat el carrer Doctor Guerau, per evitar que vagen a la zona les aigües de pluja procedents de la resta del propi cerrer Donya Amàlia i conduïdes al pou capçalera del carrer Doctor Guerau.

També s’han executat les conduccions del clavegueram, des del pou existent en el vessant tocant a l’última edificació i conduïdes en dos passos fins al pou capçalera del Doctor Guerau.

20150612_Obres Donya Amàlia 3Amb aquestes actuacions s’ha eradicat del carrer el cent per cent del clavegueram i respecte a les aigües pluvials s’han conduït en condicions separatives i per la part de la calçada més llunyana i, per tant, més ferma del carrer, eliminant com he dit les conduccions existents. Això evitarà que aparega la famosa esquerda i posarà solució a una reclamació que van fer fa temps els veïns i per als que hem trobat una solució adequada”, explica el regidor d’Obres Jordi Martínez.

Per començar a funcionar la nova conducció del clavegueram s’està tramitant amb Iberdrola el corresponent enganxament i execució de l’escomesa.

Posteriorment i per acabar la neteja del talús, tindrà lloc la plantació tècnica del mateix conjuntament amb l’encaixonament de la calçada, compactant i replantant simultàniament per, una vegada acabada la plantació, procedir a compactar les últimes capes, aglomerar el carrer i col·locar les proteccions a nivell de calçada del talús.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s